Att lära sig kitesurfing är en fantastisk upplevelse som förändrar livet för de flesta. Vi på kite.nu/FahlénSurf har utbildat i kitesurfing sedan 2001 och har under den tiden blivit en av Sveriges välrenommerade aktörer när det gäller professionella kitekurser. Med flera tusen elever i ryggen har vi utvecklat ett unikt kitekurskoncept där vi på ett tryggt och effektivt sätt tar dig från att aldrig ha flugit en kite till att bli en självständig och trygg kitesurfare. Våra certifierade kitekurser genomförs vanligtvis på Björkängs Havsbad, söder om Varberg om inget annat sägs.

Välkommen!
Henrik Fahlén

Vi erbjuder dessa tre olika kurser:

Prova på-kurs

 (4h under en dag) 1900kr

För dig som är sugen på att prova på kitesurfing och vill känna om det är något för dig, eller vill göra en kul grej med kompisar. Det viktigaste är att du får känna på grejerna och prova på att komma upp på brädan. 2 elever/kite. All utrustning ingår.

LÄS MER

 

Ride (vår mest populära kurs)

(9 timmar uppdelat på två dagar) 3900 kr 

Ride är vår mest populära kurs som vuxit fram under mer än 20 år. Här får du allt du behöver för att börja med den underbara sporten kitesurfing! Efter denna kursen kommer du kunna fortsätta på egen hand på ett tryggt och säkert sätt! Vi anpassar undervisningen efter din personliga utvecklingskurva! 2 elever/kite med mycket tid i vattnet. Certifikat  (level 1, 2 och eventuellt 3) ingår. All utrustning ingår. Inga förkunskaper krävs.

LÄS MER

 

 

Zero to Hero

(11-12h under 2 till 3 dagar) 5900kr

Det här är kursen för dig som vill satsa fullt ut med mer individanpassad tid. Inga förkunskaper krävs, all utrustning ingår. I det här paketet lär du dig allt som du behöver veta för att känna dig trygg med hur man hanterar draken i olika situationer. Vi anpassar undervisningen efter din individuella utvecklingskurva! Certifikat (1, 2 och del av level 3) ingår. Vi börjar på den nivån du befinner dig och riktar övningarna så att du får den bästa möjliga utvecklingen!

LÄS MER

 

Alla kurser bokas här